2009-07-03

Bilder fra måneden som gikk

Da var juni over, og selv om den starta ganske kaldt, har det vært en fin måned - og til slutt kom også sommeren for fullt med god varme!

9. juni tok Lars Erik noen bilder til Firdapostens "Ein dag i Florø"-prosjekt. Av en eller annen grunn likte jeg dette bildet spesielt godt:



Helga med 13. juni hadde vi besøk av Ola og Anne Kari. På forespørsel fra oss tok Lars og Solveig oss med på båttur til Svanøy, en flott tur i flott vær. Det er deilig å gå og rusle rundt i den fredelige stemningen der. Olavskrossen måtte beskues, og vi lærte at det gamle steinkorset ble brukt til å befeste avtaler. Her er noen som fornyer et gammelt løfte:



En snørrete gutt - men jeg synes han er overmåte søt likevel!



Egen PC har han selvfølgelig fått for lengst:



20. juni hadde vi en tidlig St.Hans-feiring sammen med Skyggesiden Brygge- og Drammelag, i anledning at så mange barnebarn var tilgjengelige.



Bålet bestod stort sett av skrot fra hagen vår:



Einar og Elise fant fort tonen - disse to kan nok gjerne se mer til hverandre!



I anledning Kystfestivalen kom det tivoli til byen, noe som ikke gikk ubemerket hen hos Einar. Det ble ikke bare én tur dit!



Etter tivolibesøk ville vi kjøre en tur til Florøs nye sandstrand, Sørstrand. Vi endte opp med å bruke flere timer der - både fordi det er et stykke å gå fra parkeringsplassen, men også fordi det er så fint å være der - og Einar var ikke sen om å få av sko og sokker for å få både sand og vann mellom tærne.



St.Hans aften dro vi igjen til Sørstrand for grilling og bålbrenning - og denne dagen var det litt flere folk her.



Og som de gode Florøværingene vi har blitt, måtte vi også en tur på sjøen for å feire kvelden.

Ingen kommentarer: