2006-09-08

URO

Filmen URO handler om en undercover-politimann som jobber i URO-patruljen, en avdeling som forsøker å infiltrere og kontrollere narkotikamiljøet i Oslo.

Med Nicolai Cleve Broch i hovedrollen er dette en flott og sterk film, men ikke alle skuespillerne gjør en like bra jobb. Kan allikevel anbefales!

Mulig min begestring er noe farget av at dette var min første ordentlige kinoopplevelse siden 26. januar i år...hvis man ser bort i fra et par baby-bio-opplevelser. Ikke noe vondt om baby-bio, men fokuset blir ikke helt det samme...

Må vel ellers sitere fra Dagbladets åpne intervju med Nicolai:


Videre karriere?

Har du tenkt noe på hvilke filmer du skal spille i fremover?

Jeg har et par hete tips...
Ufo - En kar roter seg lenger og lenger inn i trøbbel med romvesner. Det er en del heftige slosscener i denne filmen.

UiO - En kar roter havner i feil miljø på Blinderen. Det ender med trøbbel og slossing...

Udo - Biografi om Udo Dirkschneider, vokalisten i det seine 70-talls/tidlig 80-talls metallbandet Accept. Når Udo i 1987 slutter i Accept og starter sitt eget band U.D.O, blir det ubehagelig og det hele ender med et skikkelig slagsmål!!!

Hva tror du? Hadde vært en temmelig feit filmografi det her? Synd den derre Buddy-filmen ødelegger litt...
Innsendt av: Frode K

Ja, det kan jo bli et slags livsverk!

1 kommentar:

Sten M. Berglund sa...

Jeg tror mer på

UDO - Rannveigs tyske gartner-onkel blir tatt på grensen med alt for mye Bratwürst i baggasjerommet. Men det er ikke tollerene som stopper han. Det er den jugoslaviske mafiaen. De vil kontrollere Bratwürst markedet i Oslo. Helvete er løs.