Takk for denne oppskrifta på Sarah Bernard! Den har gjort stor suksess her hos oss i hvert fall!
Jeg tror jeg kommer til å gjøre noen ting annerledes neste gang, nemlig:
1. Bruk ferdig kransekakedeig og stikk ut rundinger med et shots-glass. Eventuelt bruk en kremsprøyte for å sette den hjemmelagde deigen på plata. Deigen kan visst også lages ved å bruke en kraftig blender, i stedet for mandelkvern, og det er visstnok ikke strengt nødvendig å piske eggehviten.
2. Bruk en kremsprøyte for å sette fyllet på kakebunnene
3. Smelt en ekstra sjokoladeplate til sjokoladetrekket - jeg gikk nokså tom, så det ble mye klin og ikke så vakkert resultat på de siste kakene.
4. Denne fant jeg ut allerede i år: For å rive sjokoladen som skal i fyllet, lønner det seg å bruke mandelkverna!
Men at de skal lages til neste år igjen, det er nesten 100% sikkert! Nam!
P.S. Ørjan: Bildet må fremdeles vente litt...til jeg kommer hjem til usb-kabelen til telefonen min!
Annual Spring Report 2024
for 8 måneder siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar